O Θ. Οικονόμου εκ νέου πρόεδρος στο Σούλι Παραμυθιάς. Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. Ονόματα και αρμοδιότητες

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που συγκροτήθηκε με το υπ’ αριθμ. 3/06-06-2016 πρακτικό συνεδρίασης έχει ως εξής:...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που συγκροτήθηκε με το υπ’ αριθμ. 3/06-06-2016 πρακτικό συνεδρίασης έχει ως εξής:

1. Θωμάς Οικονόμου: Πρόεδρος
2. Έρρικα Ντούμα: Α’ Αντιπρόεδρος
3. Γεώργιος Λύγκας: Β’ Αντιπρόεδρος
4. Γεώργιος Μπόλωσης: Γραμματέας
5. Σπυρίδων Γούσιας: Ταμίας
6. Παναγιώτης Ευαγγέλου: Γενικός αρχηγός
7. Κων/νος Αντωνόπουλος: Έφορος ανδρικής ομάδας
8. Βασίλειος Ντάνης: Έφορος παιδικής ομάδας
9. Ιωάννης Γιαννάκης: Έφορος ομάδας junior 
10. Θεόδωρος Μάνος: Μέλος-Τεχνικός διευθυντής
11. Νικόλαος Μπέλλος: Μέλος-Υπεύθυνος ομίλου φιλάθλων

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη που συμμετείχαν μαζικά στην Γενική Συνέλευση και ευελπιστεί στην ηθική και υλική συμπαράσταση όλου του φίλαθλου κόσμου της ευρύτερης περιοχής για την επίτευξη των αθλητικών στόχων του συλλόγου.

Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός θα πραγματοποιηθεί στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. Επίσης, ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη στον σύλλογο, ότι οι αιτήσεις εγγραφής θα χορηγούνται από τον ταμία του συλλόγου Σπυρίδωνα Γούσια τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και θα υπογράφονται αυτοπρόσωπα από τον ενδιαφερόμενο, είτε από τον πληρεξούσιό του με την επίδειξη εξουσιοδότησης που θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντα.

Το δικαίωμα εγγραφής μέλους έχει καθοριστεί με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στο ποσό των 5 ευρώ ετησίως και η ετήσια συνδρομή μέλους στο ποσό των 2 ευρώ μηνιαίως, ήτοι ποσό 24 ευρώ ετησίως και πρέπει να καταβάλλεται από κάθε εγγεγραμμένο μέλος στον ταμία του συλλόγου, η δε καταβολή αυτών θα αποδεικνύεται με εξοφλητική απόδειξη.

Παραμυθιά 08-06-2016
Από το Δ.Σ.

In this article

Join the Conversation