Παραδόθηκε ο τρίτος της “παρέας” και δράστης της άγριας δολοφονίας στη Ποταμιά

Στα χέρια της Αλβανικής Αστυνομίας παραδόθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Ποταμιά. Πρόκειται για τον 27χρονο Γκρενάρ Τρεπολάρι, ο οποίος είναι ξάδελφος του θύματος! Σύμφωνα με όσα...

Στα χέρια της Αλβανικής Αστυνομίας παραδόθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Ποταμιά. Πρόκειται για τον 27χρονο Γκρενάρ Τρεπολάρι, ο οποίος είναι ξάδελφος του θύματος!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 27χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές των Τιράνων και από την εισαγγελία κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και άλλα.

Αναφέρουν ακόμη ότι το κεφάλι του θύματος το μετέφερε στην Αλβανία «ως απόδειξη ότι έχει εκτελεστεί η παραγγελία».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό αιτία του άγριου εγκλήματος ήταν οι δοσοληψίες από εμπόριο ναρκωτικών. Το θύμα είχε κρατήσει για λογαριασμό του το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ, το οποίο προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών, και παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν το επέστρεφε. Αυτό τελικά του στοίχισε τη ζωή.

Από τις ελληνικές αρχές είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, μετά τις δύο συλλήψεις συμπατριωτών του στην Θεσπρωτία, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι και τώρα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης του στην Ελλάδα, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Απο το epiruspost.gr

 

In this article

Join the Conversation