Στο γήπεδο παλαίμαχοι και αστυνομικοί για τον μικρο Κωνσταντίνο. Γιατι καθυστερεί η εισαγωγή στο νοσοκομειο

Στο γήπεδο βρέθηκαν την Κυριακή οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Παραμυθιάς και ποδοσφαιριστές της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας για φιλανθρωπικούς λόγους με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Κωνσταντίνου...

Στο γήπεδο βρέθηκαν την Κυριακή οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Παραμυθιάς και ποδοσφαιριστές της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας για φιλανθρωπικούς λόγους με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Κωνσταντίνου για μεταφορά σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Το αποτέλεσμα του αγώνα μικρή σημασία έχει, αφού το πρώτιστο είναι πως γιγαντώνεται το κίνημα αλληλεγγύης που έχει σχηματιστεί για τον μικρο μας φίλο, με τους παλαίμαχους και τους αστυνομικούς να μας δείχνουν για άλλη μια φορά τον ανθρωπινό πρόσωπο τους και γιαυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εντωμεταξύ προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η καθυστέρηση της ανάλυση του χρηματικού ποσού καθώς και η ενημέρωση της ημερομηνία της εισαγωγής του Κωσταντινου με την οικογένεια να αναφέρει τα εξής:

Έχουμε στα χέρια μας εδώ κ ένα μήνα περίπου ένα χαρτί απο το Σινσινατι το οποίο λέει για την ημερομηνία λήξης της θεραπείας (Ιούνιος 17) κ ενός τεράστιου χρηματικού ποσού. Εμείς ζητήσαμε ανάλυση του χρηματικού ποσού κ ημερομηνία εισαγωγής του παιδιού για να μπορέσουμε να καταθέσουμε τον φάκελο στον ΕΟΠΥΥ! Ακόμη περιμένουμε…

In this article

Join the Conversation