Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Υγεία ο Βασίλης Γιαννάκης

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Υγεία (Π.Ο.Ε-Π.Φ.Υ.) εξελέγει για τα επόμενα τρια χρόνια, ο Βασίλης Γιαννάκης. Ο Βασίλης Γιαννάκης εργάζεται στην Μ.Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ Ηγουμενίτσας...

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Υγεία (Π.Ο.Ε-Π.Φ.Υ.) εξελέγει για τα επόμενα τρια χρόνια, ο Βασίλης Γιαννάκης.

Ο Βασίλης Γιαννάκης εργάζεται στην Μ.Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ Ηγουμενίτσας και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του συλόγγου Ηπείρου, Λευκάδας, Κέρκυρας.

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Υγεία, ανήκουν όλες τις ειδικότητες εργαζομένων -πλην ιατρών- των πρώην ιατρείων του Ι.Κ.Α. και νυν Π.Ε.Δ.Υ. και των Κέντρων Υγείας της χώρας. Η ανωτέρω Ομοσπονδία εργαζομένων αριθμεί περίπου 3500 μέλη, εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Γιαννάκης είναι Νοσηλευτης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στους ηπατοπαθείς ασθενείς και εκπονεί την Διδακτορική του Διατριβή στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος Ηπειρώτης που εκλέγεται από το 1976, όταν και ιδρύθηκε η Ομοσπονδία. Ευχόμαστε, στον αγαπητό μας συντοπίτη από την Παραμυθία, καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει καλό κουράγιο και ανεξάντλητη δύναμη.

http://www.paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/banner_kath_giorgos_raptis_a.jpg

In this article

Join the Conversation