Εργατικό κέντρο: Κάλεσμα σε σύσκεψη για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας

Η ανεργία και η ημιαπασχόληση, η ανατροπή του σταθερού ημερησίου χρόνου εργασίας, η εντατικοποίηση και η επιδείνωση των συνθηκών δουλειάς, η ποιότητα και η ποσότητα του φαγητού, τα...

Διεκδικούμε ενιαίο, σύγχρονο, αποκλειστικά κρατικό και δωρεάν σύστημα Υγείας, πανελλαδικά αναπτυγμένο, πλήρως και επαρκώς χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Κρατικό φορέα έρευνας, παραγωγής, εισαγωγής και δωρεάν διάθεσης των φαρμάκων από τις κρατικές μονάδες Υγείας, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το δίκτυο των κρατικών φαρμακείων και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του φαρμάκου.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει όλα τα σωματεία της δύναμής του, τα σωματεία εργαζομένων του νομού, καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία του κλάδου της Υγείας – Πρόνοιας, τους εργαζόμενους, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Φιλιατών, του ΠΕΔΥ και των Κέντρων Υγείας του νομού, σε σύσκεψη την Πέμπτη 16 Ιούνη στις 8.30 το απόγευμα, στα γραφεία του, για τα εκρηκτικά προβλήματα στο χώρο της Υγείας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Πρέντζας, μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

In this article

Join the Conversation