Και επίσημα: Το ίδρυμα Μελά χρηματοδοτεί την μετατροπή του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς σε Νηπιαγωγείο

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η ειδηση που σας ειχε πρωτοπαρουσιάσει η paramythia-online.gr τον Δεκεμβριο του 2015, και συμφωνα με την οποια το ιδρυμα Μελά, θα χρηματοδοτούσε την μετατρατοπή του Ειρηνοδικείου...

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η ειδηση που σας ειχε πρωτοπαρουσιάσει η paramythia-online.gr τον Δεκεμβριο του 2015, και συμφωνα με την οποια το ιδρυμα Μελά, θα χρηματοδοτούσε την μετατρατοπή του Ειρηνοδικείου σε Νηπιαγωγείο. Ετσι σήμερα απεστάλει στην δημοτική αρχή η σχετική αποφαση του ιδρύματος Μελά, με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη να εκδiδει την εξής ανακοινωση:


Η δημοτική αρχή σήμερα έλαβε εγγράφως την απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του «Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά» για τη χρηματοδότηση της κατασκευής Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς. Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται ότι: «Η Διαχειριστική Επιτροπή (Δ.Ε.) του Ιδρύματος, κατά τη συνεδρίασή της στις 08.06.2016, αποφάσισε κατ’ αρχήν να χρηματοδοτήσει το έργο της κατασκευής Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς, το δε ύψος της χρηματοδότησης (δωρεάς) για το όλο έργο, ανέρχεται στο ποσόν των εκατόν εξήντα χιλιάδων ευρώ (€ 160.000,00), περιλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), κατ’ ανώτατο όριο». Ευχαριστούμε θερμά το «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά» για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την προσφορά του στην κατασκευή Νηπιαγωγείου στην Παραμυθιά, αναγνωρίζοντας την ευαισθησία του για την ενίσχυση της περιφέρειας σε θέματα προσχολικής αγωγής.

Παραμυθιά 15-06-2016
Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!