Δωρεά Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν. Φιλιατών, απο τον ΟΛΗΓ. Μήνυμα Μ. Κάτση

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου του νομού μας θα εξοπλιστεί με ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης, ως δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. Επιπλέον έχει...

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου του νομού μας θα εξοπλιστεί με ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης, ως δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. Επιπλέον έχει ζητηθεί από την Υγειονομική Περιφέρεια από το Νοσοκομείο Ζακύνθου ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης και γίνεται προσπάθεια για τη μεταφορά του.

Μετά την μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα από τις απαράδεκτες εγκαταστάσεις των λυόμενων, υλοποιείται άλλο ένα αίτημα των ασθενών που χρήζουν αιμοκάθαρσης ούτως ώστε να εξυπηρετούνται όλοι χωρίς να ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας σε άλλους νομούς.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις διοικήσεις του ΟΛΗΓ και του Γ.Ν-Κ.Υ. Φιλιατών για την βούληση και την αποτελεσματική συνεργασία που επέδειξαν, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ανταποδοτικότητας και του κοινωνικού προσήμου, που χρειάζεται να διαπνέει όλους τους φορείς σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

In this article

Join the Conversation