Μεταγραφών συνέχεια για το Σούλι Παραμυθιάς. Ο ρόλος Μάνου και Ντούμα σε σχεδιασμό και χορηγιες αντίστοιχα

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημέρωσε ότι μετά από συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βέρμπη και μετά και την μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημέρωσε ότι μετά από συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βέρμπη και μετά και την μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του Άγγελου Λιώνη, μεταγράφηκε και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Ντρίτσος, 28 ετών, μεσοεπιθετικός, από την Νέα Σελεύκεια, ο οποίος και κατάγεται από την Παραμυθιά.

Σημαντικός ήταν ο ρόλος στις παραπάνω μεταγραφικές ενέργειες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Θεόδωρου Μάνου ο οποίος όπως πάντοτε δήλωσε ότι διαπνέεται από αισιοδοξία για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία τους ο Λάμπρος Τσολάκος, 30 ετών, μέσος, ο Βασίλης Μπίζιος, 34 ετών, αμυντικός μέσος και ο Παναγιώτης Κάτσης, 22 ετών, κεντρικός αμυντικός, οι οποίοι αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας του Σουλίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ενημέρωσε ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και ενός επιτελικού μέσου.

Τέλος σημαντική και αποδοτική είναι η πρωτοβουλία της αντιπροέδρου της ομάδας Έρρικας Ντούμα για την εξασφάλιση χορηγιών του συλλόγου την οποία το Δ.Σ. την ευχαριστεί και δημόσια για την προσπάθειά της αυτή.

 

In this article

Join the Conversation