Στο 17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, η ΘΕΑΤΟ

Με την συμμετοχή της ΘΕΑΤΟ, θα πραγματοποιηθεί για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ,...

Με την συμμετοχή της ΘΕΑΤΟ, θα πραγματοποιηθεί για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης / Π.Ε. Έβρου.

Το 17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Νέας Ορεστιάδας από το Σάββατο 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 με την συμμετοχή 6 θεατρικών ομάδων.

Η ΘΕΑΤΟ θα συμμετέχει με το επιτυχημένο «Το διαμάντι και το κήτος, ή ολόκληρος ο Μποστ σε μία ώρα» του Λεωνίδα Τσίπη την Τρίτη 30 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα στο  17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου  θα συμμετέχουν οι:

– ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς με το έργο «Το διαμάντι και το κήτος, ή ολόκληρος ο Μποστ σε μία ώρα» του Λεωνίδα Τσίπη (Τρίτη 30/8)

– Θεατροδρόμιο Κοζάνης με το έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Θ. Παπαθανασίου-Μ. Ρέππα (Δευτέρα 29/8)

– Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας – Μακρακώμης (Λαμία) με το έργο «Χαμάμ Γυναικών» της Νελ Νταν (Τετάρτη 31/8)

– Θεατρική Ομάδα του Π.Σ. «Η Κασσάνδρα» Κασσάνδρειας Χαλκιδικής με το έργο «Το Σώσε» του Μάικλ Φρέιν (Πέμπτη 1/9)

– Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης με το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δ.Κεχαΐδη-Ελ.Χαβιαρά (Παρασκευή 2/9)

– Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης με το έργο «Η όπερα του ζητιάνου» του Τζον Γκέι (Σάββατο 3/9)

In this article

Join the Conversation