Στα πράσινα ο 20χρονος χαφ Δημήτρης Γεωργάκης. Ανανέωσε ο Κώστας Κατσίφας. Δείτε όλες τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις

Την σημαντικότερη μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα το Σούλι Παραμυθιάς, αφού μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας Θωμά Οικονόμου, αποκτήθηκε ο 20χρονος ταλαντούχος χαφ Δημήτρης Γεωργάκης. Ο Δημήτρης Γεωργάκης...

Την σημαντικότερη μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα το Σούλι Παραμυθιάς, αφού μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας Θωμά Οικονόμου, αποκτήθηκε ο 20χρονος ταλαντούχος χαφ Δημήτρης Γεωργάκης.

Ο Δημήτρης Γεωργάκης που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την Δόξα Γαρδικίου και ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό του Σουλίου Παραμυθιάς που τις προσεχείς ημέρες ξεκινά την προετοιμασία για την νέα σεζόν

Με την απόκτηση του Δημήτρη Γεωργάκη, έκλεισε ο φετινός κύκλος μεταγραφών του Σουλίου Παραμυθιάς. Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τον Δημήτρη Γεωργάκη, έχουν ήδη αποκτηθεί οι:
– Άγγελος Λιόνης 30χρονος επιθετικός από τον Αστέρα
– Πέτρος Ντρίτσος, 28χρονος μεσοεπιθετικός από την Νέα Σελεύκεια,
Πέτρος Μπόλωσης 22χρονος επιθετικός
Θανάσης Κύργιος 20χρονος επιθετικός από τον Αστέρα
Σπύρος Διαμάντης 20χρονος κεντρικός αμυντικός από τον Θύαμι Καστρίου

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, σήμερα ανακοινώθηκε η ανανέωση του 25χρονου Γιαννιώτη Κώστα Κατσίφα, ο οποίος σε δηλώσεις έπλεξε το εγκώμιο του νέου προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βέρμπη. Υπενθυμίζουμε πως είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις των:
Γιώργου Βενέτη τερματοφύλακα
Μιχάλη Γιαννακού επιθετικού
Λάμπρου Τσολάκου μέσου 
Βασίλη Μπίζιο υαμυντικού 
Παναγιώτη Κάτση αμυντικού

In this article

Join the Conversation