Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη: Επιθεση της δημάρχου Σουλίου στην Κτηνοτροφία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ   ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ Η Δήμαρχος Σουλίου με μια απόφαση της -και σε συνεργασία με τη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Η Δήμαρχος Σουλίου με μια απόφαση της -και σε συνεργασία με τη ΔΕΗ;- μετέτρεψε τους κτηνοτρόφους του Δήμου Σουλίου, σε αντίθεση με τους κτηνοτρόφους της υπόλοιπης Ελλάδας, σε επαγγελματίες !!

Αποτέλεσμα ;

Να κληθούν να πληρώσουν οι κτηνοτρόφοι Δημοτικά τέλη για τις σταυλικές εκταταστάσεις στο ίδιο ποσό ανά τετραγωνικό μέτρο με τους Δικηγόρους, Ιατρούς, Οδοντοτιάτρους, καταστήματα κ.λ.π. παρότι έχει απορριφθεί η πρόταση της για επιβολή Δημοτικών τελών στις αγροτικές εκμετάλλευσεις.

Δυστυχώς για τους κτηνοτρόφους η Δήμαρχος ξεπέρασε αυτό το εμπόδιο εφαρμόζοντας την τακτική των Μοναχών του μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας ψάρι. Να είναι σίγουρη η Δήμαρχος ότι η ενέργεια της αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη και σίγουρα δεν έχει μόνο πολιτικές ευθύνες.

Η Δήμαρχος αποδεικνύει έμπρακτα την αδιαφορία της (για να μην πούμε τίποτε άλλο) για την πρωτογενή παραγωγή του τόπου μας.

Περιμένουμε να δούμε ποια αγροτική δραστηριότητα έχει σειρά για ¨χαράτσωμα¨. Συνιστούμε να μην ισχυριστεί ότι έγινε λάθος ή πως δεν γνώριζε, γιατί όπως φαίνεται από τους παρακάτω λογαριασμούς τα χαράτσια έφτασαν στους κτηνοτρόφους από τις αρχές Αυγούστου και ανακοίνωση του Δήμου δεν υπάρχει.

In this article

Join the Conversation