Από σήμερα οι αιτήσεις για τον Λάμποβο

Από σήμερα και μέχρι 16 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τον Λάμποβο. Για πληροφορίες, αιτήσεις και δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν...

Από σήμερα και μέχρι 16 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τον Λάμποβο.

Για πληροφορίες, αιτήσεις και δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2666360119 και 6945554431

Οπως σας εχουμε ήδη ενημερώσει, ο φετινος Λάμποβος ξεκινά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αντί της πρώτης Κυριακής (2 Οκτωβρίου), ως είθισται. Το φετινό παζάρι μεταφέρεται κατά 4 ημέρες ύστερα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας χρήση σχετικού βασιλικού διατάγματος του 1935. Της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου είχε προηγηθεί σχετική απόφαση της “Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”, η οποία και εισηγήθηκε την τροποποίηση της κανονιστικής του Λαμπόβου.

Ο λόγος της μεταφοράς είναι πως φέτος τυγχάνει να συμπίπτει ορισμένες ημέρες με την εμποροπανήγυρη της Άρτας άλλα και με της Λάρισας, με αποτέλεσμα 44 από τους μόνιμους εμπόρους του Λαμπόβου, να αιτηθούν την αλλαγή αυτή.

Έτσι “ατύπως” ο φετινός Λάμποβος θα διαρκέσει 3 ημέρες παραπάνω αφού οι τελευταίοι εκθέτες αναμένεται να αποχωρήσουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

In this article

Join the Conversation