ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Το ΔΣ για έναρξη της προετοιμασίας και το δίπλωμα προπονητή UEFA A’ του Χατζηπέτρου

Το ΔΣ των Αμαζόνων συγχαίρει τον προπονητή Χατζηπέτρο Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΜΑΖΟΝΕΣ απέκτησε δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A. Με αφορμή αυτήν την επιτυχία το...

Το ΔΣ των Αμαζόνων συγχαίρει τον προπονητή Χατζηπέτρο
Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΜΑΖΟΝΕΣ απέκτησε δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A. Με αφορμή αυτήν την επιτυχία το ΔΣ της ομάδας του απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια επιστολή η οποία αναφέρει: “Κύριε Χατζηπέτρο, Από την διοίκηση των Αμαζόνων 2008 Θεσπρωτίας, από τις αθλήτριες και προσωπικά από τον πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Περετζούκα τα θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία της απόκτησης του διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου UEFA A. -πραγματικά σας αξίζει αυτή η διάκριση που αποτελεί τιμή για όλους μας και γενικότερα για τον αθλητισμό μας -Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και η φήμη σου να φτάσει στην άκρη της γης!!! -Διαπιστώνουμε με χαρά την αγάπη που έχετε για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Αμαζόνες Θεσπρωτίας Γ΄εθνικής κατηγορίας, η μοναδική στον Νομό Θεσπρωτίας. Αυτή η διαπίστωση έδωσε χαρά στις αθλήτριες και στον Σύλλογο μας.

Πρώτη συνάντηση
Καλούνται σε συγκέντρωση και παρακαλούνται οι παίκτριες, οι προπονητές και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣΓΘ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2008 στις 10 Σεπτέμβρη 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στο μαγαζί της Κατερίνας Μούση “Στο μεράκι του Κρητικού” οδός Ιωαννίνων 26 Ηγουμενίτσα για:
α) ενημέρωση σχετικά με τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ομάδα
β) Να τεθούν οι στόχοι και οι προοπτικές εν όψει της νέας σεζόν 2016-2017
γ) Να καθοριστεί η έναρξη της προετοιμασίας.
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος Σωτήρης Περετζούκας
Ο Γεν Γραμματέας: Δημητρίου Χριστόφορος
In this article

Join the Conversation