Αμαζόνες: Ξεκίνησαν την προετοιμασία για το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής

Με χαμόγελα και με αισιοδοξία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας, στο δημοτικό γήπεδο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γ΄Εθνικής κατηγορίας για την...

Με χαμόγελα και με αισιοδοξία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας, στο δημοτικό γήπεδο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γ΄Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2016-2017.

Τις παλιές και νέες παίκτριες τις υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Περατζούκας, μέλη του ΔΣ της ομάδας καθώς και η τεχνική ηγεσία με τον προπονητή Παναγιώτη Χατζηπέτρου και την βοηθό του Δήμητρα Ρόλλη.

Ο πρόεδρος της ομάδας μετέφερε τις ευχές όλων των μελών του ΔΣ και τόνισε ότι μέχρι τέλους του μηνός η ομάδα θα ενισχυθεί με άλλες 5 ποδοσφαιρίστριες ενώ δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συμμετοχή και διάθεση τρων κοριτσιών.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής και η βοηθός του μίλησαν για το νέο ξεκίνημα καθώς και για τους στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν.

Στην συνέχεια ευχήθηκε καλή δύναμη στις παίκτριες και τόνισε την καλή συνεργασία με την βοηθό του, τις ποδοσφαιρίστριες και τα μέλη του ΔΣ

In this article

Join the Conversation