Με 16 αθλητές ο ΣΚΑ Παραμυθιάς στον 8ο ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές βρέθηκαν στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων για να τρέξουν τα 21 χιλιόμετρα στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος», μεταξύ των οποίων και 16 δρομείς...

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές βρέθηκαν στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων για να τρέξουν τα 21 χιλιόμετρα στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος», μεταξύ των οποίων και 16 δρομείς του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς.

Στους διακριθέντες ο Σπύρος Λιάμπης, ο Θανάσης Ντοκος και ο Φώτης Γιαγκας που κατέλαβαν την 35η, 83η και 85η θέση αντίστοιχα. Εκτός από τους τρεις, στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» συμμετείχαν οι: Μιχάλης Αναστασόπουλος, Σπύρος Γώγος, Σπύρος Κουρούτης, Βαγγέλης Αθανασίου, Βασίλης Δήμου, Δημήτης Ράπτης, Αγγελος Σακαρέλης, Κώστας Μπότσης, Θεοδορος Φρατζελάς, Πέτρος Σιώχος, Χρήστος Τσαρκοβίστας, Γιώργος Μητσούλης και Γιώργος Καρζής.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας και της ΠΕ Τρικάλων. Είναι αφιερωμένος στον αδικοχαμένο δρομέα Θανάση Σταμόπουλο και τα 21 χιλιόμετρα έχουν αφετηρία την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα.

In this article

Join the Conversation