Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Λάμποβο. Που και πότε δεν επιτρέπεται η κυκλοφορια οχημάτων

Σε 12 ημέρες ανοίγει τις πύλες του, το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου και προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε ολα να είναι έτοιμα για να δεχτεί η Παραμυθιά τους χιλιάδες επισκέπτες. Όσον...

Σε 12 ημέρες ανοίγει τις πύλες του, το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου και προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε ολα να είναι έτοιμα για να δεχτεί η Παραμυθιά τους χιλιάδες επισκέπτες. Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, είναι οι ίδιες με τις περσυνές με την διαφορά πως στoν περιφερειακό Γεννηματά δεν θα υπάρχουν περιορισμοί.

Από 25/09/2016 έως 23/10/2016 ο περιφερειακός Αγίου Δονάτου, θα παραμείνει κλειστός από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά.

Από 1/10/2016 έως 23/10/2016 η Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα παραμείνει κλειστή από παλιό Δημαρχείο μέχρι και το κόμβο Γαλατά. Εκτός κυκλοφορίας θα είναι το τμήμα της ανόδου ανάμεσα απο τα φανάρια της λαϊκής αγοράς και της πλατείας Μ. Παραμυθιώτη.

Επισης, η Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο τις βραδινές ώρες από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι και τις 16 του ίδιου μήνα.

Το παρκινγκ του Σχολείου Βούλγαρη θα παραμείνει κλειστό από 30/9/2016 μέχρι και τις 20/10/2016.

Υπενθυμίζουμε ότι η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!