Στην Αστυνομική Διευθύνση ο αρχηγός της ΕΛΑΣ +Φωτογραφίες

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε την Διευθύνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό...

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε την Διευθύνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Πιο αναλυτικά, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ντόντης και συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης, ενώ τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Θεσπρωτίας) απένειμαν στον κ. Αρχηγό τιμητική πλακέτα.

Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της αναδιάρθρωσης και του μισθολογίου. Η Ένωσή κατέθεσε υπόμνημα με τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής αποσπώντας τη διαβεβαίωση του Αρχηγού ότι θα κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε αυτά να υλοποιηθούν άμεσα.  Τέλος οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους αυτή τη φορά όμως στο γραφείο του Αρχηγού ώστε να συζητήσουν εκ νέου ζητήματα που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία της Δ.Α. Θεσπρωτίας.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016b/25092016-episkepseis_arxigou005.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016b/25092016-episkepseis_arxigou004.jpg


In this article

Join the Conversation