Συμμετοχική Ομάδα Πολιτών Θεσπρωτίας: Με συγκρουσιακή διάθεση στους πλειστηριασμούς ακινήτων και σε ότι μας δυναστεύει

Η πρόσφατη κινητοποίηση πολιτών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με στόχο τη ματαίωση πλειστηριασμών ακινήτων – σπιτιών που αφορά πρώτη και μοναδική κατοικία συμπατριωτών μας, που στερούνται οποιασδήποτε...

Η πρόσφατη κινητοποίηση πολιτών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με στόχο τη ματαίωση πλειστηριασμών ακινήτων – σπιτιών που αφορά πρώτη και μοναδική κατοικία συμπατριωτών μας, που στερούνται οποιασδήποτε άλλης περιουσίας κινητής ή ακίνητης, μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον. Μια κινητοποίηση που ακύρωσε στην πράξη την απάνθρωπη (σε βάρος φτωχών συνανθρώπων μας) πολιτική των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και φανερώνει δύο πράγματα:

α) Δικαιώνει πλήρως την επιλογή της Συμμετοχικής Ομάδας Πολιτών Θεσπρωτίας για την οργάνωση της πρόσφατης εκδήλωσης, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών πάνω στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

β) Δικαιώνει πλήρως την κοινωνική και πολιτική θέση της ομάδας που στην εκδήλωση αναφέρθηκε, ότι δηλαδή η ενεργητική συμμετοχή των πολιτών πάνω σε αμεσοδημοκρατικές δομές και λειτουργείες, με συγκρουσιακή διάθεση σε ότι μας δυναστεύει, πολιτικές, σχήματα, κ.λ.π., είναι ο μόνος τρόπος, ο μόνος δρόμος, για τη λύση των κοινωνικών προβλημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας συμπατριωτών μας.

Σας καλούμε και πάλι να γίνεται μέλη, φίλοι, της ομάδας μας. Τα γραφεία της ομάδας είναι στην παλιά μαθητική εστία 2ος όροφος Οι συνελευσεις της ομάδας είναι πάντα ανοιχτές και γίνονται τακτικά κάθε δευτερή Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 19:00

https://symmetoxikhomada.blogspot.gr
https://www.facebook.com/symmetoxikhomada
email:[email protected]
In this article

Join the Conversation