Στο ΕΕΕΕΚ και στο 1ο Νηπιαγωγείο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Προδρομίου +Φωτογραφίες

Με το δεξί και με πολλά γκολ μπήκε ο Νοέμβρης για τα παιδιά του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς και του όμορου σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς, συντροφιά με αντιπροσωπεία παικτών της...

Με το δεξί και με πολλά γκολ μπήκε ο Νοέμβρης για τα παιδιά του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς και του όμορου σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς, συντροφιά με αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας ΑΟ Προδρομίου,με γενικό σύνθημα όλων “κολλημένοι με τη μπάλα”.

Η παραπάνω δράση αποτελεί συνέχεια της πρώτης εκδήλωσης “δάφνινο στεφάνι” στο πλαίσιο του συνθήματος της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον σχ. έτος 2016-2017 «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Αναστασόπουλος, οι παίκτες Γιώργος Δημητρίου, Στέφανος Γκάτζιας, Άρης Σιώζης, Βασίλης Γκούγιας, Βάκης Μίτσης και ο τερματοφύλακας Γιώργος Ζαφείρης επισκέφθηκαν το Α΄Νηπιαγωγείο για να μας μιλήσουν για το αγαπημένο άθλημα του ποδοσφαίρου και φυσικά να παίξουμε όλοι μαζί ποδόσφαιρο.Φεύγοντας μας δώρισαν μια μπάλα ποδοσφαίρου για να παίζουμε.

Τους ευχαριστούμε θερμά.Όλα τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν και ένα είναι σίγουρο, πως για πολύ καιρό θα είναι χαραγμένα στη μνήμη τους όλα όσα είδανε, ακούσανε και κάνανε μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

Ευχόμαστε στην ομάδα Προδρομίου πάντα νίκες!


Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς
Αλίκη ΜαργαρίτηIn this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!