Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο

Οικονομία και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση, τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα, μια ορθή επιλογή για όλους εσάς που θέλετε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, ζεστό νερό στο σπίτι...

Οικονομία και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση, τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα, μια ορθή επιλογή για όλους εσάς που θέλετε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, ζεστό νερό στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε ένα θερμοσίφωνα νέας τεχνολογίας, με ποιοτικό και αποδοτικό σύστημα  και, έτσι, να εξοικονομήσετε από 40%-80% τόσο σε χρήματα, όσο και σε ενέργεια.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια για τη δωρεάν παραγωγή ζεστού νερού, συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση άλλων μορφών ενέργειας, οι οποίες εκτός από το υψηλό κόστος έχουν βλαβερές επιπτώσεις για το περιβάλλον. Πώς μεταφράζεται αυτό πρακτικά; Αναλογιστείτε πώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας τουηλιακού θερμοσίφωνα η έκλυση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, μειώνεται κατά περίπου τριάντα τόνους ενώ κάθε φορά που πραγματοποιείτε το ντους σας με νερό από τον ηλιακό θερμοσίφωνα, στην ατμόσφαιρα εκλύονται τρία κιλά διοξείδια του άνθρακα λιγότερα.

Η επιλογή του κατάλληλου ηλιακού πρέπει να γίνεται με βάση τα άτομα που θα καταναλώνουν ζεστό νερό. Η διεθνής πρακτική συνιστά 40 λίτρα ανά άτομο. Ενδεικτικά λοιπόν έχουμε:

Οι παραπάνω προτάσεις αφορούν Ηλιακούς Θερμοσίφωνες GLASSμε επιλεκτικό συλλέκτη.

Οι ποιό δημοφιλείς επιλογές του κοινού είναι με φθίνουσα σειρά:

  1. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 160 Lt
  2. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 200 Lt
  3. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 120 Lt
  4. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες 100 Lt

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλιακό θερμοσίφωνα και κατ’ επέκταση να μεγιστοποιήσετε την απόδοση μιας, ούτως ή άλλως, ενδεδειγμένης λύσης, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Ο λόγος για το esolarshop.net, ένα πλήρως ενημερωμένο και οργανωμένο e-shop για αγορά ηλιακών συστημάτων θερμοσίφωνα. Από τις πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες του χώρου, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατηγορία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και την χωρητικότητά του σε λίτρα. Μετά από αυτές τις δύο κινήσεις θα εμφανιστούν μπροστά σας όλες οι δυνατές επιλογές –και με σχόλια αγοραστών από κάτω– για να επιλέξετε εκείνη που πιστεύετε ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρονται από την εταιρεία μας! Πλοηγηθείτε και στο on line κατάστημα για να διαπιστώσετε την σταθερά χαμηλή τιμολογιακή πολιτική!

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!