Στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς το επιμελητήριο για την παράδοση δωρεάς κουζίνας και αποροφητήρα +BINTEO

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπία του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέκο Πάσχο και τον αντιπρόεδρο Αντρέα Σταύρου,...

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπία του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέκο Πάσχο και τον αντιπρόεδρο Αντρέα Σταύρου, όπου παρέδωσαν στους μαθητές και τους καθηγητές, μια κουζίνα και έναν αποροφητήρα, δωρεά  του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Παρον στην παραδοση ήταν η δημάρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη και ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Μπάτσης

Είχε προηγηθεί επικοινωνία του σχολείου με το επιμελητήριο ύστερα από πρωτοβουλία  του Αλέκου Πάσχου, όπου και συζητηθήκαν οι ανάγκες του ΕΕΕΕΚ, ώστε να καταλήξουν στην συγκεκριμένη χορηγία.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, σημείωσε πως χρέος της επιχειρηματικής κοινότητας  είναι η έμπρακτη βοήθεια με κάθε δυνατό τρόπο στους μαθητές των ειδικών σχολείων, ειδικά τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, ενώ τόνισε πως το επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών αυτών που είναι παράδειγμα δύναμης και που μας δίνουν μαθήματα ζωής.

Η Δήμαρχος Σουλίου ευχαρίστησε το προεδρείο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, το οποίο, όπως δήλωσε, βρίσκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες και τις ανάγκες του Δήμου.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!