Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017

Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017. Το φετινό ημερολόγιο της Μητρόπολης Παραμυθιάς είναι αφιερωμένο στην την Ενοριακήν ζωήν. Μπορείτε να το αποκτήσετε στα βιβλιοπωλεία...

Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ημερολόγιο του 2017.

Το φετινό ημερολόγιο της Μητρόπολης Παραμυθιάς είναι αφιερωμένο στην την Ενοριακήν ζωήν.

Μπορείτε να το αποκτήσετε στα βιβλιοπωλεία της Μητρόπολης, στην Παραμυθιά στο ισόγειο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου τηλ. 2666022264 και στην Ηγουμενίτσα στην οδό Κύπρου 37.

Tο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς λειτουργεί, από το 1987 με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου και αποτελεί σπουδαίο πνευματικό έργο, μία μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο και συμβάλλει θετικά στην πνευματική πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς διαθέτει μια πλούσια συλλογή από Λειτουργικά βιβλία, Έργα Πατέρων της Εκκλησίας, Βίους Αγίων, Επιστημονικά, Ποιμαντικά, Κυριακοδρόμια, Κατηχητικά και Ιεραποστολικά Βοηθήματα, Αντιαιρετικά, Εκκλησιαστική Ιστορία, Εποικοδομητικά, Παιδικά, Εικόνες, DVDs, CDs και CD-ROMs όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών εκδόσεων.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!