O Δημήτριος Λώλος για τις δράσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος. Τι έγινε και τι προγραμματίζεται

Για τις δράσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος του δήμου Σουλίου, μίλησε στην paramythia-online.gr, o εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, Δημήτριος Λώλος. Ο Δημήτριος Λώλος, τόνισε πως πραγματοποιήθηκαν...

Για τις δράσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος του δήμου Σουλίου, μίλησε στην paramythia-online.gr, o εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού, Δημήτριος Λώλος.

Ο Δημήτριος Λώλος, τόνισε πως πραγματοποιήθηκαν δράσεις για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου με σκοπό την προβολή του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της περιοχής, όπως η κατασκευή του μονοπατιού του Αγ. Αρσενίου, τα ταξίδια εξοικείωσης ελληνικών και ξένων αποστολών δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων, η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, η παρουσία της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημιουργία 5 βιντεο που αποθεώνουν την ομορφιά του δήμου κ.α

Στις δράσεις που έρχονται για την νέα χρονιά, σύμφωνα με τον Δημήτριο Λώλο, είναι η σήμανση και η προβολή των μονοπατιών σε συνεργασία με το “path of greece” με την συνδρομή της τεχνολογίας, αφού στα πλαισια της δράσης θα υλοποιηθεί και σχετική ηλεκτρονική πλατφορμα που θα προσφέρει στον επισκέπτη της περιοχής σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών, ενημέρωση για τα σημεία αναφοράς.

“ Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επαναλειτουργία του πύργου Κούλια, τις εργασίες ανάδειξης του ωρολογίου της πόλης, τις προγραμματισμένες εργασίες των βυζαντινών λουτρών, τις εν εξέλιξη εργασίες στις κατασκηνώσεις, καθώς και με την νέα κανονιστική λειτουργίας του τεμαχίου 21 του Αχέροντα που έρχεται τους επόμενους μήνες, αλλάζουν το τοπίο στην αγορά του τουρισμού του δήμου” τόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού και σημειωσε πως “η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου, με σκοπό την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος”.

“Εύχομαι σε όλους, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2017, με υγειά και δημιουργία” κατέληξε ο Δημήτριος Λώλος

In this article

Join the Conversation