Πλήρη αγωνιστική δράση από σήμερα μέχρι το Σαββατοκύριακο. Όλοι οι αγώνες σε όλα τα αθλήματα

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι ομάδες το Σαββατοκύριακο μετά και την διακοπή των εορτών. Στο Μπάσκετ, η ΚΑΕ Παραμυθιά το Σάββατο αντιμετωπίζει τους ιππότες Κέρκυρας στον εξ’ αναβολής...

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι ομάδες το Σαββατοκύριακο μετά και την διακοπή των εορτών. Στο Μπάσκετ, η ΚΑΕ Παραμυθιά το Σάββατο αντιμετωπίζει τους ιππότες Κέρκυρας στον εξ’ αναβολής αγών της 8ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Παραμυθιάς στις 16:00.

Στο Ποδόσφαιρο, σήμερα πραγματοποιηθεί η 11η αγωνιστική με το Σούλι Παραμυθιάς να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Μαργαριτίου, η Θύελλα Γκρικας Ψάκας υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου, το Προδρόμι υποδέχεται τον Σπάρτακο, ενώ η Δόξα Γαρδικίου εχει ρεπό.

Στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενα κρίσιμο αγώνα δίνουν οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας που ίσως κρίνει και την άνοδο κατηγορίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κοζάνης. Η γυναικεία ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Καστοριά, όπου απέσπασε το χειροκρότημα κερδίζοντας με 2-7 την Δόξα Αμπελοκήπων, φιλοδοξεί για μια επίσης καλή εμφάνιση και φυσικά νίκη στον αγώνα της Κυριακής που θα γίνει στο γήπεδο της Παραμυθιάς 49 Προκρίτων, στις 3.00 το μεσημέρι. Οι ποδοσφαιρίστριες, η τεχνική ομάδα και η διοίκηση περιμένουν από τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

In this article

Join the Conversation