O Αντιδήμαρχος Σχεδιασμού και Υποδομών Δανιήλ Αναστασόπουλος, για τα καιρικά φαινόμενα και την αντιμετώπιση τους.

Χωρίς σοβαρά  προβλήματα εξελίσσεται η κακοκαιρία στην Παραμυθιά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σχεδιασμού και Υποδομών του Δήμου Σουλίου,  Δανιήλ Αναστασόπουλο. Σύμφωνα με οσα ανέφερε στην paramythia-online.gr ο αντιδήμαρχος, η...

Χωρίς σοβαρά  προβλήματα εξελίσσεται η κακοκαιρία στην Παραμυθιά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σχεδιασμού και Υποδομών του Δήμου Σουλίου,  Δανιήλ Αναστασόπουλο.

Σύμφωνα με οσα ανέφερε στην paramythia-online.gr ο αντιδήμαρχος, η δημοτική αρχή, εχει επέμβει σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτούνταν  ρίψη αλατιού με σκοπό την  αποφυγή ατυχημάτων, ενώ το προσωπικό του δήμου βρίσκεται στους δρόμους και σε ετοιμότητα για να επέμβει όπου χρειαστεί.

Ο Δανιήλ Αναστασόπουλος, τόνισε πως οι δημότες θα πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή όσο βραδιάζει καθώς αναμένεται παγετός, ενώ σημείωσε πως επικίνδυνα σημεία, είναι τα σημεία ανάμεσα από Νεoχώρι και Νεράιδα, η Σελλιανη στο ύψος των μύλων καθώς και τα ορεινά σημεία του δήμου.

Η πολιτική προστασία του δήμου,  είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν διαπιστωθεί, τόνισε ο Δανιήλ Αναστασόπουλος.

In this article

Join the Conversation