Κοινωνικό πρόσωπο δείχνει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσφορά του…

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πρώτοι απ’ όλους οι επαγγελματίες περνούν οικονομική κρίση, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας πρωτοπορεί και βρίσκεται σε θέση μάχης με κοινωνική προσφορά. Ο επί...

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πρώτοι απ’ όλους οι επαγγελματίες περνούν οικονομική κρίση, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας πρωτοπορεί και βρίσκεται σε θέση μάχης με κοινωνική προσφορά.

Ο επί πολλά χρόνια επιτυχημένος πρόεδρός του Αλέξανδρος Πάσχος, ευαισθητοποιημένος με συνειδητό τρόπο σε προβλήματα, που αφορούν είτε συνανθρώπους είτε ειδικές ομάδες συμπολιτών, μαζί με τα άλλα πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου, δεν μένει αδρανής και ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία, στο πλαίσιο βέβαια των δυνατοτήτων του Επιμελητηρίου, σε διάφορα αιτήματα.

Έτσι το τελευταίο διάστημα προσφέρθηκαν δύο φωτοτυπικά μηχανήματα στα σχολεία ειδικής αγωγής της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας. Επαινετή πρωτοβουλία, που δείχνει ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με κινητήρια δύναμη τον κ. Πάσχο, που έχει την αμέριστη στήριξη των υπολοίπων μελών και είναι πραγματικά ανεξάντλητος και ευρηματικός, δεν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του, δεν επιδιώκει μόνο την προβολή της Θεσπρωτίας, δεν υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα των επαγελματιών, αλλά νοιάζεται και για τη στήριξη και την ανάκαμψη του φρονήματος των πολιτών για ένα καλύτερο και ανθρωπινότερο αύριο.

Η.Μ

In this article

Join the Conversation