ΒΙΝΤΕΟ: Η Πίτα του Επιμελητήριου Θεσπρωτίας

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη πίτα, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία μεταξύ άλλων των Βουλευτών Μάριου Κάτση και...

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη πίτα, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία μεταξύ άλλων των Βουλευτών Μάριου Κάτση και Βασίλη Γιαγιάκα, του  πρ. υπουργού Αντώνη Μπέζα, του πρ. βουλευτή  Ηλία Βεζερβάνη,  των αντιπεριφερειαρχών Θωμά Πιτούλη και Νικόλα Κάτσιου, των δημάρχων Ηγουμενίτσας, Σουλίου, Φιλιατών και Πάργας κ.κ Ιωάννη Λώλου, Σταυρούλας Μπραίμη, Σπύρου Παππά και Αντώνη Νάστα, του πρόεδρου του ΟΛΗΓ Αντρέα Νταή, εκπρόσωπων των σωμάτων ασφαλείας,  καθώς και πλήθος κόσμου της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και 7 επιχειρήσεις του νομού με παρουσία μεγαλύτερη από 30 χρόνια στην αγορά, μεταξύ των οποίων, το επιπλοποιείο Μπολότση (με τον Αντρέα Μπολοτση να έχει την τιμητική του αφού κέρδισε και το φλουρί της βασιλόπιτας με δώρο ένα tablet 200 ευρώ), το κεραμοποιείο Νίκου καθώς και το καταστήματα ενδυμάτων Μπάρμπα.

Στον χαιρετισμό του ο προεδρος του Επιμελητήριου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, έκανε απολογισμό του 2016, έθεσε τους στόχους του 2017 και περιέγραψε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να θεσπιστούν για την ενδυνάμωση του επιχειρείν.

Στα μέτρα από ελήφθησαν από την κυβέρνηση για επιχειρηματική κοινότητα αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Θεσπρωτιας Μάριος Κάτσης, ενώ κριτική στο κυβερνητικό έργο μεταξύ άλλων έκανε στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στην πίτα του Επιμελητήριου Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation