Σε σώμα η νέα συντονιστική της Ν.Ε Συριζα Θεσπρωτιας. Ο Παπαρούνας Παύλος εκ νέου Συντονιστής. Όλα τα ονοματα και οι θέσεις

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος, με τον Παυλο Παπαρούνα, να ειναι εκ νέου συντονιστής. Στο σχετικό...

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος, με τον Παυλο Παπαρούνα, να ειναι εκ νέου συντονιστής.

Στο σχετικό δελτιο τύπου, η νέα Ν.Ε αναφέρει σχετικά:

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη αποτέλεσε την κορύφωση μιας διαδικασίας συνελεύσεων των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με πλούσιο προβληματισμό και συζήτηση για την σημερινή δύσκολη κοινωνική και οικονομική κατάσταση. Κοινή διαπίστωση υπήρξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβέρνηση σε ένα εξαιρετικά δυσμενές ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.Αναγκάστηκε να αποδεχτεί μια δύσκολη συμφωνία, αλλά πρόθεσή του και προσπάθειά του είναι να βγάλει την χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια.

Σε όλα τα επίπεδα πρέπει το κυβερνητικό έργο να επισπευστεί γιατί η κοινωνία μετά από εφτά χρόνια λιτότητας έχει φτάσει στα όριά της.

Στους στόχους του επόμενου διαστήματος η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη έθεσε την ενδυνάμωση της επαφής με τον κόσμο, τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την δυναμική παρουσία μας σε όλους τους χώρους της πολιτικής ζωής, την Αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλιστικό χώρο, στη δημόσια διοίκηση, στους αγρότες, στην Υγεία, την εκπαίδευση, την αλληλεγγύη και τα δικαιώματα.

Στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέχτηκαν:
Βασιλειάδης Γεώργιος
Βίλιας Παύλος,
Δημητρίου Θωμάς
Κάλλος Άρης
Κάτσης Σπύρος
Μηλιαρέσης Σπύρος
Νάκος Χρήστος
Νταής Ανδρέας
Ντάφλου Ελευθερία
Παπαρούνας Παύλος
Προβιδάκη Αγγελική
Σιέκα Έλισαβέτα
Τζομάκας Μιχάλης
Τζούρτζου Βεατρίκη
Τσακίρη Αστυρόπη

Σε συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχτηκαν:
Συντονιστής Παπαρούνας Παύλος
Αναπληρωτής Συντονιστής Νάκος Χρήστος
Μέλη Συντονιστικού: Δημητρίου Θωμάς, Βίλιας Παύλος, Προβιδάκη Αγγελική, Τσακίρη Πόπη & Βασιλειάδης Γιώργος
In this article

Join the Conversation