Ο Μάριος Κάτσης για την παράδοση του νέου τμήματος της Ιονίας Οδού

Εχτές Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκα στην γέφυρα «Τσαγκαροπούλου» στα όρια των νομών Πρέβεζας και Ιωαννίνων, για την παράδοση ενός ακόμα τμήματος της Ιονίας Οδού από τον Υπουργό Υποδομών...

Εχτές Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκα στην γέφυρα «Τσαγκαροπούλου» στα όρια των νομών Πρέβεζας και Ιωαννίνων, για την παράδοση ενός ακόμα τμήματος της Ιονίας Οδού από τον Υπουργό Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης , συνοδεία του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργος Δέδες.

Το Καμπή – Πέρδικα μαζί με το Κεφαλόβρυσο – Αμφιλοχία, που δόθηκε στην κυκλοφορία τον περασμένο μήνα, δημιουργούν συνολικά έναν αυτοκινητόδρομο μήκους 112 χλμ, δηλαδή μεγαλύτερο του 57% της Ιόνιας Οδού (έχει συνολικό μήκος 196 χλμ), με αποτέλεσμα η Ήπειρος να έρχεται πιο κοντά στην Αθήνα,ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν κι άλλα τμήματα μήκους αρκετών χιλιομέτρων.

Ένα έργο με τεράστιο αναπτυξιακό πρόσημο για την Ήπειρο και την Θεσπρωτία, τόσο στις εμπορικές μεταφορές όσο και στον τουρισμό μας, ενώ παράλληλα αποκαθιστά την οδική ασφάλεια μειώνοντας δραστικά τον κίνδυνο της απώλειας ανθρωπίνων ζωών από τροχαία δυστυχήματα. Τα έργα υποδομής ανεβάζουν κατηγορία τη χώρα και δημιουργούν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία στο ΑΕΠ της.

Παραδίδονται για πρώτη φορά έργα στην ώρα στην οποία δεσμευτήκαμε στους πολίτες με τεράστια εξοικονόμηση για τους φορολογούμενους πολίτες από τα πανωπροίκια σε εργολάβους και τα πρόστιμα για νοθευμένου ανταγωνισμού

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!