“Αλώνιζαν” τα κατσικάκια στην Εγνατία στο ύψος της Παραμυθιάς

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν χθες,οι οδηγοί που κινούνταν με τα οχήματά τους στην Εγνατία οδό στο ύψος της Παραμυθιάς. Πιο συγκεκριμένα, τη ροή της κυκλοφορίας των...

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν χθες,οι οδηγοί που κινούνταν με τα οχήματά τους στην Εγνατία οδό στο ύψος της Παραμυθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, τη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων διέκοψε ένα κοπάδι από… κατσίκια που διέσχισε κάθετα τον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας προκειμένου να φτάσουν στις απέναντι βουνοπλαγιές!

Οι οδηγοί φρέναραν ακαριαία και περίμεναν υπομονετικά να περάσει το κοπάδι στο… αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν με τα κινητά τους το γεγονός. Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, η Εγνατία Οδός είναι ένας σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας, που εννοείται ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους οδηγούς που τον χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Χωρίς καμιά διάθεση κινδυνολογίας, φοβόμαστε ότι ακόμη και καραμπόλα θα μπορούσε να συμβεί εάν κάποιος οδηγός δεν είχε προλάβει να φρενάρει έγκαιρα. Μήπως άραγε και σε συγκεκριμένα τμήματα της Εγνατίας οδού στην Ήπειρο θα πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν εξωτερικοί φράχτες για να μην μπορούν να εισχωρήσουν στον αυτοκινητόδρομο τα συμπαθή τετράποδα; Η ουσία πάντως είναι ότι, κάτι θα πρέπει να γίνει για να μην προκληθούν ατυχήματα

Απο το epirusgate

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!