Στις Βρυξέλλες καλεσμένος του Νικου Ανδρουλάκη, ο Αλέκος Πάσχος

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκος Πάσχος,  στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης. Ο κ. Πάσχος ήταν προσκεκλημένος του Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Νίκου...

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκος Πάσχος,  στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης.

Ο κ. Πάσχος ήταν προσκεκλημένος του Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και τον ξενάγησε στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η επίσκεψη του κ. Πάσχου στις Βρυξέλλες, συνέπεσε με αυτή των διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου του 2004, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι του πρώην συμπαίκτη  τους στην Εθνική και Ευρωβουλευτή κ. Ζαγοράκη.

Όσο για φίλους και εχθρούς του προέδρου, που είτε χαρήκανε είτε ανησυχήσανε , για τυχόν μετακίνησή του εκτός Θεσπρωτίας, τους ενημερώνουμε πως οι πληροφορίες μας μιλάνε πως ο κ. Πάσχος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που προγραμματίζονται για τον Νοέμβριο του 2017

Απο το thespro.gr

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!