Εξερευνώντας τη Θεσπρωτία – Βιωματικά Σεμινάρια Φωτογραφίας από τον Γιώργο Μαλαμίδη

Η Θεσπρωτία αναμφίβολα προσφέρει πολλά μαγικά αξιοθέατα σε κάθε γωνιά της. Αγρίους ορεινούς όγκους και αμέτρητα μονοπάτια. Πανέμορφα παραδοσιακά χωριά γεμάτα αρχοντικά και λιθόστρωτα καλντερίμια. Μονές και εκκλησάκια...

Τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή, από 2-4 άτομα και η μετακίνησή μας θα γίνεται με άνετο και ευρύχωρο 4×4 όχημα που θα μας δώσει πρόσβαση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποθανατίσουμε όλοι μαζί τις «μαγικές στιγμές» που προσφέρει απλόχερα η θεσπρωτική γη. Να δούμε μέσα από την δική μας ματιά τα πανέμορφα αξιοθέατά του.

 

Θα σταθώ αρωγός σας σε αυτή την προσπάθεια αλλά ταυτόχρονα ταπεινός δάσκαλος καθώς σε όλες τις διαδρομές θα δίνονται απλόχερα πολύτιμες συμβουλές σωστής αποτύπωσης της «μαγικής στιγμής» στην φωτογραφική σας μηχανή. (ρυθμίσεις μηχανής, σωστό κάδρο κτλ.). Θα απαντηθεί με ειλικρίνεια οποιαδήποτε απορία προκύψει κατά την διάρκεια της λήψης.

Επιπλέον θα υπάρχει και ξενάγηση με αρκετά ιστορικά στοιχεία για τον ευλογημένο τούτο τόπο.

Η εκδρομή σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη αλλά πέρα από αυτό, σε βολική μέρα για όλους, θα συναντηθούμε και πάλι για 2-3 ώρες στο γραφείο μου για μαθήματα Photoshop και πρακτική άσκηση που περιλαμβάνονται στην τιμή.

Αλλά μεγαλύτερη ακόμα αξία έχουν οι εμπειρίες που θα ζήσουμε όλοι μαζί, η προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσουμε στον προορισμό μας (πχ. κάποιο δύσβατο μονοπάτι ή αναρρίχηση σε κάποιο όρος), το αίσθημα της περιπέτειας και της συγκίνησης και τέλος φυσικά οι αμέτρητες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή.

Περιπέτεια και συγκίνηση σίγουρα καθώς πολλά από τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν διανυκτέρευση με αντίσκηνα σε επιλεγμένους χώρους. Και σίγουρα η καλή παρέα, η συζήτηση και η συνεργασία συμπληρώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο την εκδρομή, αποβάλλοντας κάθε ίχνος άγχους που συσσωρεύεται στην καθημερινότητά μας.

Σας περιμένω λοιπόν όλους για να ζήσουμε μαζί την μαγεία της Θεσπρωτίας, βιαστείτε όμως, οι θέσεις είναι περιορισμένες!

* Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε σεμινάριο

In this article

Join the Conversation