Στα μπαράζ παραμονής η ΚΑΕ Παραμυθιά. Δύο αγώνες μια χρονιά

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος Στο τελευταίο μάτς της κανονικής περιόδου η ΚΑΕ Παραμυθιάς γνώρισε την ήττα με 38-66 απο τον Σ.Κ Ιωαννίνων. Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό...

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος

Στο τελευταίο μάτς της κανονικής περιόδου η ΚΑΕ Παραμυθιάς γνώρισε την ήττα με 38-66 απο τον Σ.Κ Ιωαννίνων.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό αποτέλεσμα για καμία από τις δύο ομάδες και γιαυτό έγινε σε αρκετά φιλικό και αδιάφορο ρυθμό.

Και οι δύο ομάδες έχουν μπεί σε ρυθμό μίνι προετοιμασίας για τα μπαράζ -ανόδου για την ομάδα των Ιωαννίνων- παραμονής για την ΚΑΕ Παραμυθιάς.

Αντίπαλος της Παραμυθιάς θα είναι η ομάδα ΑΕ Δόξα Πύρου της Άρτας που τερμάτισε στην προτελευταία θέση του Α ομίλου. Καθώς η ΚΑΕ Παραμυθιά έχει μειονέκτημα έδρας ο πρώτος αγώνας θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο 1 Απριλίου στο κλειστό της Παραμυθιάς με τον επαναληπτικό στην έδρα της Άρτας στις 8 Απριλίου. Ολα θα κριθούν λοιπόν στα επόμενα δύο κρίσημα παιχνίδια.

Ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας θα αγωνιστεί επίσης στα μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας (επαναληπτικός στο κλειστό Τσίαβου Ηγουμενίτσας) μιας και νίκησε εκτός έδρας μόνο με έναν πόντο τον Φαίακα Κέρκυρας αλλά για να αποφύγει τα μπαράζ κυνηγούσε διαφορά 9 πόντων από την εντός έδρας ήττα του μέσα στην Ηγουμενίτσα.

Δεκάλεπτα: 8-15,7-12,10-22,13-17

Πόντοι: Χόβολος 14(1τρ.), Τάχιας 11(1τρ.), Αθανασίου 5, Κουμαριανός 4, Μπάμπος 2, Λατσός 1, Πάκος-Τσάνης 1, Ρεσβάνης, Τσίπης, Μπίκας, Ανδρέου, Παππάς.

Φωτογραφία αρχειου – Λευτέρης Τζώρτζης

In this article

Join the Conversation