Επί Τάπητος τα προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην συνάντηση του Αστ. Διευθυντή με το προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Επίσκεψη-συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Θεσπρωτίας κ. ΝΤΟΝΤΗ Ηλία πραγματοποίησε την Παρασκευή το προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα...

Για το πρώτο θέμα ο κ. Δ/ντής μας ενημέρωσε ότι και για αυτόν η ασφάλεια και η προστασία του προσωπικού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα και για αυτό το λόγο θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αναδιοργάνωση ώστε να κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες τόσες οργανικές θέσεις όσες αυτές χρειάζονται για να μπορέσουν να λειτουργήσουν κανονικά. Επίσης μας υποσχέθηκε ότι άμεσα θα ελέγξει αν στις υπηρεσίες με το υπάρχον προσωπικό μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά μας.

Όσον αφορά το 60-22 μας ανέφερε ότι και αυτός έχει διαπιστώσει το πρόβλημα και θα δώσει σαφής εντολές ως προς τις αρμοδιότητες του 60-22.

Για το μεταγωγικό όχημα το οποίο θα αναλάβει να εκτελεί τις μεταγωγές μας ανέφερε ότι ήδη έχει βρεθεί λύση με την τοποθέτηση τριών συναδέλφων οι οποίοι θα αναλάβουν με το κατάλληλο μεταγωγικό όχημα να κάνουν τις μεταγωγές. Μας γνωστοποίησε επίσης ότι έχει γίνει αίτημα για την προμήθεια αλεξίσφαιρων σκοπιών και όχι μόνο. Ανάλογα αιτήματα έχουν γίνει και για τα θέματα (στ), (ζ) και (η) ενώ γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες ώστε το υπάρχον κτήριο να ενταχθεί σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ώστε να ανακαινισθεί.

Για τα οχήματα μας ενημέρωσε ότι κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στα πλαίσια του δυνατού έτσι ώστε να επισκευασθούν όσα είναι εφικτό και μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα ενισχυθεί η Υ/Α με ένα λειτουργικό όχημα. Τέλος για το ζήτημα (θ) μας ανέφερε ότι είναι απαίτησή του να ενημερώνονται πλέον όλοι οι συνάδελφοι και ότι αν υποπέσει κάτι διαφορετικό στην αντίληψη μας να τον ενημερώσουμε.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Διευθυντή για το ενδιαφέρον που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ θα είναι παρών και θα παρακολουθεί την εξέλιξη των αιτημάτων του. Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους μας ότι το Δ.Σ. θα παλέψει μέχρι να ικανοποιηθεί και το τελευταίο δίκαιο αίτημά τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος  ZΗΣΗΣ Δημήτριος

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!