Στην Αμπελιά Παραμυθιάς την Μεγάλη Πέμπτη για τις γιορτές του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα, θα βρεθούν στην Αμπελιά Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό Ράπι,...

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα, θα βρεθούν στην Αμπελιά Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό Ράπι, για τις εορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η άφιξη του Πρωθυπουργού εχει προγραμματιστεί για τις 18:30 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και η αναχώρηση του έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα του Πάσχα στις 19:00 απο το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Πρωθυπουργού έχουν επικοινωνήσει με την αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας για τον προγραμματισμό την έκτακτων μέτρων ενώ σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα μείνει στην οικία γνωστού στελέχους  του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίον έχει μακροχρόνια σχέση φιλίας.

Η επίσκεψη θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα:

Μεγάλη Παρασκευή:
17:15, Επιτάφιος στον Ι.Ν Κοιμήσεως της  Θεοτόκου στην Αμπελιά

Μεγάλο Σάββατο:
11:00, περιοδεία στο παζάρι της Παραμυθιάς
12:15, συνάντηση με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη στο δημαρχείο Παραμυθιάς
13:15, συνάντηση αρχικά με τον Μάριο Κάτση και τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Ήπειρου και στην συνέχεια με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο θέατρο Καρκαμίσι
23:30, τελετή ανάστασης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά

Για την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα δεν εχει προγραμματιστεί καμιά επίσκεψη.

Σύμφωνα με κύκλους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της περιοχής, αφού αναμένονται όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Σε επικοινωνία μας πριν από λίγο με την δήμαρχο Σουλίου, μας ενημέρωσε πως πληροφορήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την γραμματεία του Πρωθυπουργικού γραφείου, για την  επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα ενώ σημείωσε πως η επίσκεψη είναι καθαρά ιδιωτική.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/banner_kath_giorgos_raptis_a.jpg

In this article

Join the Conversation