Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας για τις αιτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας Πρέβεζας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ενημερώνει ότι η ΕΝΩΣΗ είναι ο μοναδικός συνεταιριστικός φορέας στον νομό Θεσπρωτίας, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί και υπογράψει τις σχετικές...

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας Πρέβεζας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ενημερώνει ότι η ΕΝΩΣΗ είναι ο μοναδικός συνεταιριστικός φορέας στον νομό Θεσπρωτίας, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί και υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις όπως ορίζονται από τις διατάξεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και είναι σε θέση να οριστικοποιήσει και πρωτοκολλήσει τις αιτήσεις που υποβάλλονται από τους παραγωγούς.

Καλούμε όλους τους δικαιούχους επιδοτήσεων να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ για να υποβάλλουν την αίτηση τους προκειμένου να πρωτοκολληθεί και οριστικοποιηθεί ορθά και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις σχετικές διατάξεις.

Τα γραφεία της Ένωσης που παραλαμβάνονται οι αιτήσεις είναι τα παρακάτω.
Ηγουμενίτσα : Ελευθερίας 13 τηλ. 2665025481-2, 266525484
Παραμυθιά : 49 Μαρτύρων τηλ. 2666024300
Φιλιάτες : Αγ. Κοσμά 5 τηλ. 2664022159

Εφιστούμε την προσοχή, ότι κάθε άλλο γραφείο που λειτουργεί στο νομό, είναι ξένο προς εμάς και η Ένωση δεν εγγυάται την ορθή συμπλήρωση της αίτησης όπως και την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας και πληρωμή των επιδοτήσεων, όπως πάντα κάναμε μέχρι τώρα.

Ο συνεταιρισμός είναι ο φορέας που πάντα ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των παραγωγών της περιοχής μας.

In this article

Join the Conversation