Σούλι Παραμυθιάς: Συγχαρητήρια επιστολή για το διαιτητικό τρίο στο ματς με τον Αστέρα

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τον διεθνή διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ» « Α.Π.Σ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» κ. Γεώργιο Κομίνη καθώς και τους συνεργάτες βοηθούς του...

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τον διεθνή διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ» « Α.Π.Σ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» κ. Γεώργιο Κομίνη καθώς και τους συνεργάτες βοηθούς του κ. Γεώργιο Καλφόγλου και κ. Αναστάσιο Παππαδόπουλο για την ομολογουμένως άριστη και υποδειγματική διαιτησία τους στον παραπάνω κρίσιμης βαθμολογίας αγώνα .

Αποδείχθηκε έτσι εκ του αποτελέσματος ότι ήταν ιδανική και απόλυτα ορθή η επιλογή τους από τα αρμόδια όργανα για την διαιτητεύση του παραπάνω ποδοσφαιρικού αγώνα .

Αυτές οι διαιτησίες τιμούν και καταξιώνουν το ποδόσφαιρο ως άθλημα , επιβεβαιώνουν την αξιοκρατική αξιολόγηση των παραπάνω διαιτητών που κατέχουν επάξια υψηλή θέση στον πίνακα κατάταξης και αποκαθιστούν το αίσθημα εμπιστοσύνης του φιλάθλου κόσμου προς το άθλημα .

Ελπίζουμε ότι και στη συνέχεια της διαδικασίας των Playoffs της Ε.Π.Σ Θεσπρωτίας θα ακολουθήσουν εφάμιλλες , ισάξιες και αμερόληπτες διαιτησίες προς το συμφέρον πάντοτε του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να ανακηρυχθεί τελικά νικητής και πρωταθλητής ο καλύτερος και αξιότερος .


Παραμυθιά

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!