Ο Ευάγγελος Κούρτης για την λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ.

ΤΟ ΣΦΑΛΕΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ, ΤΟ ΕΜΜΕΝΕΙΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ. Τελικά αγαπητοί συνδημότες του δήμου Σουλίου, το πρόβλημα λειτουργίας του ΝΠ Αρωγή του Δήμου μας που κατήγγειλα προ καιρού ως πρώην δημοτικός...

ΤΟ ΣΦΑΛΕΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ, ΤΟ ΕΜΜΕΝΕΙΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ.

Τελικά αγαπητοί συνδημότες του δήμου Σουλίου, το πρόβλημα λειτουργίας του ΝΠ Αρωγή του Δήμου μας που κατήγγειλα προ καιρού ως πρώην δημοτικός σύμβουλος με ανοιχτή μου επιστολή λύθηκε, ύστερα από δυναμική παρέμβαση της Δημάρχου Σουλίου Μπραίμη με τους εξής τρόπους:

1) Με την τοποθέτηση χαλίφη στη θέση του χαλίφη, δηλ. αναβαθμίζοντας έναν τεκμηριωμένα και εκ του αποτελέσματος αποτυχημένο Πρόεδρο σε θέση Προέδρου του ΔΣ του Δήμου μας και τοποθετώντας άλλον για να συνεχίσει απαρέγκλιτα τις αποφάσεις του προηγούμενου κατόπιν εντολών βεβαίως του ΑΡΧΟΝΤΑ του Δήμου Σουλίου.

2) Με την απομάκρυνση της υπαλλήλου του αυτοτελούς γραφείου διοικητικών υπηρεσιών της Αρωγής από τον Α΄ παιδικό σταθμό που εδρεύει , σε άλλο γραφείο εκτός του σταθμού, οπότε και δεν θα ενοχλεί η διοικητική υπάλληλος πλέον για τα τεκταινόμενα στον παιδικό σταθμό του Δήμου αφού δεν θα έχει άμεση επαφή. Αντί λοιπόν το θέμα της επιστολής μου να έλθει σε συζήτηση στο ΔΣ του Δήμου όπως η ίδια η Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι θα το φέρει προς συζήτηση μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , προβαίνει σε ενέργειες που δεν τιμούν μια δημοκρατική διοίκηση ικανοποιώντας έτσι και ένα πάγιο αίτημα εργαζομένων στον παιδικό σταθμό και ψηφοφόρων της Δημάρχου που ενοχλούνταν από την παρουσία χρόνια τώρα της διοικητικής υπαλλήλου στον παιδικό σταθμό , κατόπιν διορισμού της με απόφαση υπογεγραμμένης από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας.

3) Με συνεχιζόμενη απόσπαση υπαλλήλου από Αθήνα στο ΝΠ Αρωγής, όχι βέβαια για τις ανάγκες της υπηρεσίας, αλλά επιβαρύνοντας οικονομικά το Δήμο μας εξυπηρετώντας κάποιους που δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει ο Δήμος Ηγουμενίτσας .

4) Το σπουδαιότερο επετεύχθη με την τιμωρία της διοικητικής υπαλλήλου που υπηρετεί στον Α΄ παιδικό σταθμό κ. Μάρκου Γεωργίας , με αφαίρεση 15 ημερών του μισθού της με αστήρικτα παραπτώματα από τον απερχόμενο δημοκράτη Πρόεδρο , κατόπιν υποδείξεως βεβαίως της Δημάρχου Σουλίου.

Έτσι λοιπόν αγαπητοί συνδημότες λύθηκε το πρόβλημα λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου μας και γενικά της Αρωγής, εφαρμόζοντας κατασταλτικά μέτρα σε αυτούς που ενοχλούν ,από τη σιδηρά κυρία του Δήμου μας.

Πρέπει όμως να γνωρίζει ο άρχοντας ότι : Κατά νόμους άρχει και όσες μεθόδους και να χρησιμοποιήσει δεν μας πτοεί , απλά μας χαλυβδώνει. Ακόμη δε θα διαπιστώσει σύντομα ότι “τον πόλεμο τον αρχίζουμε όποτε θέλουμε, δεν τον σταματάμε όμως όταν το θέλουμε”

Ευάγγελος Κούρτης


In this article

Join the Conversation