Έρευνες και στην Παραμυθιά για την 36χρονη εξαφανισμένη Μαρία Ιατρού.

Μια 36χρονη μητέρα 4 παιδιών, η Μαρία Ιατρού, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου όταν ξεκίνησε από το Λουτράκι, για να επισκεφτεί την Παραμυθιά οπου και...

Μια 36χρονη μητέρα 4 παιδιών, η Μαρία Ιατρού, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου όταν ξεκίνησε από το Λουτράκι, για να επισκεφτεί την Παραμυθιά οπου και την περίμενε ξαδερφος της.

Η 36χρονη αισθητικός, οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709.

Από την επομένη ημέρα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό της, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί. Το θέμα απασχόλησε και την χτεσινή εκπομπή Φως στο Τούνελ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Άτομα του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος της 36χρονης, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Παραμυθιά, στην προσπάθεια εντοπισμού της Μαρίας, ενώ στην προσπάθεια συμμετέχει και στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν μαρτυρίες, θεαθεί το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραμυθιά, στην περιοχή Θάσος, οπου και ρώτούσε για τον δρόμο που οδηγεί στους Φιλιάτες, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες των κλειστών κυκλωμάτων, παρακείμενων πρατήριων καύσιμων.

Η τελευταία επικοινωνία της Μαρίας ήταν με ξάδερφο της, ο οποίος την περίμενε στην Παραμυθιά.

Όποιος εχει δει ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την 36χρονη Μαρία Ιατρού, μπορεί να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς στο τηλέφωνο 2666024929

 

H εκπομπή Φως στο Τούνελ:

Ο σύζυγος της και η μητέρα της βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», με την ελπίδα ότι η ζωντανή έρευνα θα άναβε φως. Στα Ιωάννινα βρίσκονταν ο ανταποκριτής του Alpha Γιάννης Κράνος και η εθελοντική ομάδα των φίλων του «Τούνελ» της πόλης. Από εκεί ο ξάδελφος της αγνοούμενης Θωμάς Νίκας, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν χαθεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε

Τόσο ο σύζυγος όσο και οι συγγενείς της Μαρίας έχουν οργώσει τους Εθνικούς δρόμους από Πάτρα έως Γιάννενα, μήπως εντοπίσουν το αυτοκίνητο της. Από την πόλη της Άρτας δόθηκαν τα περισσότερα στίγματα για ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που οδηγούσε η Μαρία. Οι περιγραφές μιλάνε για μια γυναίκα οδηγό που φαινόταν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε. Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν. Στις δύο και τέταρτο του έγραψε: «είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως βρισκόταν στην Πρέβεζα στις 4 τα ξημερώματα, αφού οι κάμερες των διοδίων στην γέφυρα του Ρίο, την κατέγραψαν να περνά στις τέσσερις παρά είκοσι πέντε. Μάρτυρας ανέφερε ότι το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου, είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Μαρίας σταματημένη στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο της, στην αρχή της Παραμυθιάς και τον ρώτησε πώς να πάει προς την πόλη. Η Μαρία έχει ύψος 1,65 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα

In this article

Join the Conversation