ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη αγνοούμενη Μαρία Ιατρού

Την χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης της 36χρονης αγνοούμενης Μαρίας Ιατρού, αφού πριν από λίγη ώρα, εντοπίστηκε νεκρή στην θαλάσσια περιοχή περιοχή Άγιος Γεώργιος, λίγα χιλιόμετρα μετά...

Την χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης της 36χρονης αγνοούμενης Μαρίας Ιατρού, αφού πριν από λίγη ώρα, εντοπίστηκε νεκρή στην θαλάσσια περιοχή περιοχή Άγιος Γεώργιος, λίγα χιλιόμετρα μετά την Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με όσα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, το όχημα της άτυχης 36χρονης, βρέθηκε στην θάλασσα, μετά από ατύχημα που είχε επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, χωρίς να είχε ξεκάθαρο αν υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου οχήματος. Δύτης του λιμενικού επιβεβαιώσε πως μέσα στο αυτιοκίνητο υπάρχει το πτώμα μια γυναίκας και πως ο αριθμός κυκλοφορίας του οχηματος είναι ΑΙΚ 5709.

Στα όρια του δρόμου, βρέθηκαν προφυλακτήρες από το ασημί Volkswagen Golf που οδηγούσε η Μαρία Ιατρού.

Η 36χρονη με καταγωγή από την Παραμυθιά, ξεκίνησε την Δευτέρα του Πασχα από το Λουτράκι, για να επισκεφτεί συγγενείς της στην Παραμυθιά.

Από την επομένη ημέρα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό της, ενώ το θέμα απασχόλησε και την χτεσινή εκπομπή Φως στο Τούνελ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε για την υποθεση εδω.

In this article

Join the Conversation