ΒΙΝΤΕΟ: Με λαμπρότητα η λιτάνευση του ιερού λειψάνου του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή...

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πολιούχου της Θεσπρωτίας. Είχε προηγηθεί, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλειος Γιογιακας, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, Σταυρούλα Μπραΐμη, Ιωάννης Λώλος και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, ο χωρικός αντιπεριφεριάρχης Θωμάς Πιτούλης, ο  αντιπεριφεριάρχης  παιδειας Δημητριος Δημάκος, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ταξίαρχος Ηλίας Ντόντης, ο διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχης Βασίλειος Κολιός, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς Αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγος Ευάγγελος Μπέλλος, o διοικητής του τάγματος εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο πρ. υπουργός Αντώνης Μπέζας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλογών καθώς και πλήθος πιστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού.


In this article

Join the Conversation