ΒΙΝΤΕΟ: Τύχη βουνό για οδηγό νταλίκας που ανετράπη στην γέφυρα Κρυσταλλοπηγής στην Εγνατία. Τα προστατευτικά, τον έσωσαν από το κενό 30 μέτρων.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Ηγουμενίτσα, καθώς νωρίτερα, νταλίκα φορτωμένη με πέλετ, που κινούνταν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ξέφυγε από...

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Ηγουμενίτσα, καθώς νωρίτερα, νταλίκα φορτωμένη με πέλετ, που κινούνταν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ξέφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα να εκτραπεί, στην γέφυρα  Κρυσταλοπηγής, λιγο πριν της έξοδο Παραμυθιάς.

O 37χρονος Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, στάθηκε τυχερός, καθώς το βαρύ όχημα σταμάτησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και δεν έπεσε στο κενό 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Παραμυθιάς.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη γέφυρα,απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο, από την γέφυρα στην οποία είχαν βρει τραγικό θάνατο δυο οδηγοί, όταν οι νταλίκες τους είχαν πέσει στο κενό.


In this article

Join the Conversation