Άποψη: Αρχαιολογία και δασική υπηρεσία, το καρκίνωμα και ο μαρασμός της χωράς. Του Γρ. Μάρκου

Γράφει ο Γρηγόριος Μάρκου Παρακολουθώντας σχετικό θέμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μου δόθηκε το έναυσμα να γράψω τα παρακάτω: Η ανάπτυξη της ΔΕΗ πρέπει να τύχει της ευνοϊκής...

Γράφει ο Γρηγόριος Μάρκου


Παρακολουθώντας σχετικό θέμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μου δόθηκε το έναυσμα να γράψω τα παρακάτω:

Η ανάπτυξη της ΔΕΗ πρέπει να τύχει της ευνοϊκής μεταχείρισης των γραφειοκρατικών διαδικασιών της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, όταν χρειάζεται να πραγματοποιήσει εκσκαφές, μήπως και βρει κανένα παλιό τούβλο και κανένα παλιό κεραμίδι.

Και τις καθυστερήσεις και τα επιπλέον κόστη, τα χρεώνεται η ΔΕΗ και ο Ελληνικός λαός.

Το κράτος για να προχωρήσει σε οποιοδήποτε έργο, θα πρέπει πρώτα να περάσει από το σκόπελο των παραπάνω υπηρεσιών.

Μαράζωσαν την Ελλάδα, με τους άσχετους που έχουν βάλει υπεύθυνους. Η Ελληνική Βουλή, θα πρέπει άμεσα να καταθέσει νομοσχέδιο, ώστε να αρθούν τα διακαιώματα των άνω υπηρεσιών και ταυτόχρονα να συσταθεί Υπουργείο Δημοσίου Συμφέροντος, έχοντας μεταξύ άλλων, όλες τις αρμοδιότητες που έχουν όλες οι υπηρεσίες στα έργα Δημοσίου συμφέροντος.

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. Μαραζώνουν την χώρα, με όλους αυτούς τους άσχετους που έχουν δικαίωμα να παρεμβαίνουν σε κάθε έργο που προσπαθεί να υλοποιηθεί. Εμπρός και οι 300… αλλάξτε τους παράνομους και παράλογους νόμους, έτσι ώστε η χώρα να πάρει την αναπτυξιακή φόρα που της αξίζει.

Κάντε μια πράξη που ο κόσμος θα σας ευγνωμονεί. Μέχρι τώρα μόνο καταστροφή έχετε φέρει… Βουλιάξατε την χώρα μας και την κάνατε ζητιάνα.

Αυτά που επισημαίνω, είναι τα αίτια της της καθυστέρησης των δημοσίων έργων και που επιβαρύνουν τον λαό μας με μεγάλες δαπάνες. Έξω λοιπόν όσοι βλάπτουν την χώρα. Νέα παιδιά στο νέο Υπουργείο Δημοσίου Συμφέροντος. Έξω οι άσχετες υπηρεσίες που λοιδορούν και ζημιώνουν την χώρα.

Αυτά και τίποτε άλλο…Αν θέλετε ενεργείστε για το καλο της χώρας μας.

In this article

Join the Conversation