To KEΣΥΠ για τις σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής & Εμπορικού Ναυτικού

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν δημοσιευθεί οι προκηρύξεις για την εισαγωγή υποψηφίων: - στις Σχολές της Αστυνομίας, Αξιωματικών και Αστυφυλάκων - στις σχολές της Πυροσβεστικής, Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών -...

Για τους υποψηφίους/ιες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ΑΕΝ με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ, η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 6-7- 2017, ενώ για τους υποψηφίους/ιες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ΑΕΝ με τη διαδικασία κατάθεσης απολυτηρίου Λυκείου, η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 10-8- 2017.

Επισημαίνεται ότι, οι υποψήφιοι/ιες μπορούν να συμμετέχουν και με τις δύο διαδικασίες (και μέσω πανελλαδικών εξετάσεων και μέσω κατάθεσης απολυτηρίου).

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι και οι γονείς τους μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Ηγουμενίτσας (KΕΣΥΠ), στην οδό Ευροίας 1, στην Ηγουμενίτσα, στο κτήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας ή στο τηλέφωνο, 2665024843, κ. Ζήση Σταυρούλα.

In this article

Join the Conversation