Ανακοίνωση του προέδρου του Σουλίου Παραμυθιάς

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς , αισθάνομαι την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους , ανεξαίρετα , τους χορηγούς , τους φίλους μου και φίλους...

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς , αισθάνομαι την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους , ανεξαίρετα , τους χορηγούς , τους φίλους μου και φίλους της ομάδας , τους συμμετέχοντες στην γενική συνέλευση, τους συνδημότες και φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας μας για την σημαντική ηθική και υλική συμπαράσταση τους στην αγωνιστική προσπάθεια του συλλόγου κατά την περίοδο 2016-2017 .

Χωρίς την δική τους απαραίτητη βοήθεια , η ομάδα μας δε θα είχε ουσιαστικό νόημα ύπαρξης ούτε θα έθετε υψηλούς διεκδικητικούς ,αγωνιστικούς στόχους . Ιδιαίτερα συγχαίρω κάνοντας ειδική μνεία από οφειλόμενο ηθικό καθήκον , τον συντοπίτη μας , γιατρό , Μάριο Στρουγκαρη που αφιλοκερδώς προσέφερε τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες του , αγόγγυστα πάντοτε στην ομάδα μας , που χαίρει της εμπιστοσύνης όλων μας και ιδιαίτερα των ποδοσφαιριστών μας .

Επίσης , πρέπει να ευχαριστήσω αν και μου ζητήθηκε να μην το δημοσιοποιήσω ,τον πραγματικό μου φίλο και φοροτεχνικό, Αθανάσιο Κωλέτση, για τις ανιδιοτελείς του φοροτεχνικές υπηρεσίες προς την ομάδα .

Τέλος , προσκαλώ όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας , σέβονται την ιστορία της και πιστεύουν ότι αποτελεί χρήσιμο κεφάλαιο διαχρονικά για τον τόπο μας και ότι αξίζει να έχει μέλλον να πλαισιώσουν ενεργά τον σύλλογο μας και να τον στηρίξουν ηθικά και υλικά , ανυπόκριτα και ανυπότακτα με όλες τους τις δυνάμεις, βοηθώντας έτσι εαυτούς και αλλήλους.

Παραμυθιά 16/06/2017

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Οικονόμου


In this article

Join the Conversation