Ομόφωνα αθώος ο Παραμυθιώτης αξιωματικός του Λ.Σ. για την υπόθεση μεταφοράς λαθρομεταναστών

Ολοκληρώθηκε στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Κέρκυρας η πολύκροτη δίκη που αφορούσε λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν, μεταξύ άλλων και στον Λιμένα Ηγουμενίτσας. Οι Εφέτες, κατόπιν και σύμφωνης πρότασης...

Ολοκληρώθηκε στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Κέρκυρας η πολύκροτη δίκη που αφορούσε λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν, μεταξύ άλλων και στον Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Οι Εφέτες, κατόπιν και σύμφωνης πρότασης της κυρίας εισαγγελέως, αθώωσαν ομόφωνα τον Παραμυθιώτη Αξιωματικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετεί ως Υποδιοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στον οποίο είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από τον προϊστάμενο του Κ.Ε.Υ.Β.Ε/ Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. (κλιμακίου εσωτερικών υποθέσεων βορείου Ελλάδος), για πιθανή συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε λαθρομετανάστες.

Για την ίδια υπόθεση, σε άλλους 2 κατηγορούμενους έπεσε βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης, αφού καταδικάστηκαν με ποινές ισοβίων αντίστοιχα. Συνολικά από τους 22 κατηγορούμενους αθωώθηκαν οι 6.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!