Παρέδωσε την σκυτάλη μετά από μακροχρόνια δυναμική προσφορά ως πρόεδρος

Γράφει ο Η.Μ Μετά από μακροχρόνια δυναμική προσφορά ως πρόεδρος της ομάδας “ΤΟ ΣΟΥΛΙ” ο γνωστός Θεσπρωτός δικηγόρος Θωμάς Οικονόμου παρέδωσε τη σκυτάλη στην Έρικα Ντούμα! Ο Θωμάς...

Γράφει ο Η.Μ

Μετά από μακροχρόνια δυναμική προσφορά ως πρόεδρος της ομάδας “ΤΟ ΣΟΥΛΙ” ο γνωστός Θεσπρωτός δικηγόρος Θωμάς Οικονόμου παρέδωσε τη σκυτάλη στην Έρικα Ντούμα!

Ο Θωμάς Οικονόμου αφοσιώθηκε στην ομάδα με ζήλο, από αγάπη για τα νέα παιδιά, προκειμένου να βρουν διέξοδο μέσω του αθλητισμού στο κοινωνικό αδιέξοδο.

Και οι υπηρεσίες του στην ομάδα δεν ήταν απλά διοικητικές. Ήταν κάτι περισσότερο. Είχαν καθαρά ηθικό και συναισθηματικό χαρακτήρα, αφού κύριο μέλημά του ήταν και παραμένει να μεταλαμπαδεύσει στη νεολαία αρχές και αξίες, για να μπορέσουν να σταθούν αξιοπρεπώς στη ζωή. Και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία σ’ αυτό τον τομέα.

Έτσι δίκαια και αβίαστα όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία, μ’ ένα στόμα αναφωνούν: “Σ’ευχαριστούμε για ό,τι έκανες και για ότι πρόκειται να κάνεις”. Άτομα με τη διάθεση ανιδιοτελούς συνεισφοράς στο σύνολο, όπως ο Θωμάς Οικονόμου, η δράση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της πορείας του. Όχι σαν μια στιγμιαία κατάσταση, σαν μια μέθεξη, όσο σαν ένα σχέδιο ύπαρξης, σαν μια δυνατότητα πραγμάτωσης οραματισμών.

In this article

Join the Conversation