Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Σουλιώτισσα Ελπίδα Τόκα. Αφιέρωσε το μετάλλιο στους πρόσφυγες +BINTEO

Η 24χρονη Σουλιώτισσα αθλήτρια συγκινεί όταν αναφέρεται σε ποιους αφιερώνει το μετάλλιο. Η Ελπίδα Τόκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια,...

Η 24χρονη Σουλιώτισσα αθλήτρια συγκινεί όταν αναφέρεται σε ποιους αφιερώνει το μετάλλιο.

Η Ελπίδα Τόκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια, τερματίζοντας στην τρίτη θέση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας μπόρεσε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 400μέτρων με εμπόδια, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για την επιτυχία της αυτή δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της για το μετάλλιο που κατέκτησε το οποίο είναι το πρώτο που κερδίζει στην καριέρα της στην κατηγορία των γυναικών.

«Είμαι χαρούμενη για το μετάλλιο που κέρδισα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε μία δυνατή κούρσα, με πολλές ανατροπές που έγινε κάτω απόδύσκολες συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα».

Η 24χρονη αθλήτρια συγκινεί όταν αναφέρεται σε ποιους το αφιερώνει. «Επειδή, όπως είπα, το κέρδισα σε μία κούρσα κάτω από δύσκολες συνθήκες το αφιερώνω σε όλους τους πρόσφυγες που γνωρίζουν τι σημαίνει να ζουν κάτω δυσχερείς καταστάσεις, αφού ο πόλεμος τους έδιωξε από την πατρίδα τους. Το αφιερώνω στους ανθρώπους αυτούς γιατί παλεύουν καθημερινά όχι για να πετύχουν τους στόχους τους, ούτε για μία καλύτερη ζωή,αλλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν».

Τέλος, σε ότι αφορά τον επόμενο στόχο είναι να πετύχει μία επίδοση κάτω από τα 59 δευτερόλεπτα και η συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφόσον αποφασίσει ο ΣΕΓΑΣ να την στείλει στην διοργάνωση.Σημειώνουμε ότι η Ελπίδα Τόκα κρατά ακόμα τον 2ο καλύτεροχρόνο (59′:42”) στο αγώνισμα της για αυτή την σαιζόν.


In this article

Join the Conversation