Υπογράφηκε η “γεφυρα” στο ΣΕΣ του αποχετευτικού της Παραμυθιάς

Στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάσσεται (μεταφέρεται), με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το έργο κατασκευής αποχέτευσης εσωτερικού...

Στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάσσεται (μεταφέρεται), με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το έργο κατασκευής αποχέτευσης εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του δημοτικού διαμερίσματος Παραμυθίας και Καρυωτίου (Β’ Φάση), με συνολικό προϋπολογισμό 4.414.379,57 ευρώ.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την κατασκευή των έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας των λυμάτων του ενιαίου οικιστικού συγκροτήματος της Παραμυθιάς που αποτελείται από τους οικισμούς Παραμυθιά, Καρυώτι, Άγιο Δόνατο και Άγιο Γεώργιο. Με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ αναμένεται το επόμενο διάστημα και η δημοπράτησή του.

Δικαιούχος και φορέας υλοποίησης της πράξης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου (για λογαριασμού του Δήμου Σουλίου) ενώ χρονικός στόχος για την υλοποίησή της ορίστηκε για τις 08/12/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξη της πράξης στο ΕΣΠΑ πατήστε εδώ.

In this article

Join the Conversation