Επαναλειτουργεί σύντομα η οφθαλμολογική κλινική. Τι σχολίασε ο Μάριος Κάτσης

Την επαναλειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Φιλιατών, με πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού για 3 χρόνια, αποφάσισε η της 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Σχολιάζοντας το γεγονός,...

Την επαναλειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Φιλιατών, με πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού για 3 χρόνια, αποφάσισε η της 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, αναφέρει:

«Aνταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη να ξανανοίξει η οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου και αποκαθίσταται έτσι το πρόβλημα που προέκυψε με την παραίτηση του προκατόχου ιατρού. Οι συμπολίτες μας, θα συνεχίσουν έτσι να εξυπηρετούν κανονικά τις ανάγκες τους για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Υγείας, κυρίως οι πιο αδύναμοι οικονομικά αλλά και εκείνοι της επαρχίας Φιλιατών που για πρακτικούς λόγους αδυνατούν να μετακινηθούν εκτός του Δήμου. Με την συνδρομή του Υπ. Υγείας διαψεύδουμε έμπρακτα τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να μιλήσουν για καταστροφή στην υγεία στη Θεσπρωτία, ενώ για πολλά χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις, από νεοφιλελεύθερη εμμονή και αδιαφορία για το κοινωνικό κράτος, κρατούσαν την οφθαλμολογική κλινική κλειστή. Αντίθετα, εμείς, στο νέο οργανισμό που εγκρίνεται, περιλαμβάνουμε θέση μόνιμου οφθαλμίατρου, ενώ προχωράμε παράλληλα το σχεδιασμό για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της κλινικής του νοσοκομείου ώστε να καλύψει σταδιακά όλες τις ανάγκες των πολιτών».

In this article

Join the Conversation